SHUTTLEBUS

LET'S (ROCK &) ROLL MET DE GRATIS SHUTTLEBUS!

U drinkt graag een glaasje, maar wil het veilig houden? Geen probleem! Wij ook. Daarom rijdt net als vorig jaar de Fumprock Shuttlebus. In samenwerking met Reizen De Zigeuner rijdt er voor en na Fumprock een GRATIS shuttlebus langs zes verschillende locaties: Koning Boudewijnlaan (Hasselt, Busstrook tegenover de oude brandweer en aan ingang Kapermolen), pariking hotel De Ploeg, Diepenbeek Spoorstraat (Station), Zaal Terlogt (Helstraat), Lutselusplein en eindhalte Patersplein. De bus rijdt twee keer heen en twee keer terug.

Voor de tweede keer doet onze pendeldienst ook Hasselt aan. De bus stopt aan de speciale parking voor tourbussen langs de Boudewijnlaan, ter hoogte van de ingang van het Kapermolenmark en het bordje voor de gratis pendeldienst van de stad Hasselt. De dienstregeling vindt u in deze google map. De laatste bus rijdt pas na het laatste concert zodat u niets hoeft te missen. De bus is GRATIS en er is geen reservatie nodig. Toch liever met eigen vervoer? Neem dan de fiets. Dat is goed voor uw gezondheid én het milieu. Wie toch met de auto komt, kan parkeren op het Patersplein.

 

Net als vorig jaar tappen we Fump dankzij Brouwerij Den Toetëlèr die u beslist eens moet bezoeken als u van speciale bieren houdt. Daarnaast zorgt onze cateraar Frituur Lutselus voor de bands. Frietjestijd bakt de frieten voor de bezoekers. U zal op Fumprock niets te kort komen.