SHUTTLEBUS

LET'S (ROCK &) ROLL MET DE GRATIS SHUTTLEBUS VAN DE ZIGEUNER!

U drinkt graag een glaasje, maar wil het veilig houden? Geen probleem! Wij ook. In samenwerking met Reizen De Zigeuner rijdt er voor en na Fumprock een GRATIS shuttlebus langs vijf verschillende locaties:Zaal ter Logt Helstraat Diepenbeek, Station Spoorstraat Diepenbeek, Patersplein Diepenbeek (Fumprock), Boudewijnlaan Hasselt busstrook ter hoogte van Kapermolen en oude brandweerkazerne en achterkant parking cc Hasselt. De bus rijdt twee keer heen en één keer terug. De dienstregeling vindt u in deze Google map of op het kaartje hier langs. De bus terug rijdt pas na het laatste concert zodat u niets hoeft te missen. De bus is GRATIS en er is geen reservatie nodig.

Komen de uren niet goed uit voor u? Bus 44 en 45 van De Lijn uit Hasselt en Genk stoppen aan halte Bewel op 600 meter wandelen van de zaal. Check hun routeplanner hier om uw trip te plannen. U kan 's nachts  terug naar Hasselt met onze gratis busdienst! 

Toch liever met eigen vervoer? Neem dan de fiets. Dat is goed voor uw gezondheid én het milieu. Wie toch met de auto komt, kan parkeren op het Patersplein in Diepenbeek, vlak aan de zaal.