SHUTTLEBUS

LET'S (ROCK &) ROLL MET DE GRATIS SHUTTLEBUS VAN DE ZIGEUNER!

U drinkt graag een glaasje, maar wil het veilig houden? Geen probleem! Wij ook. Daarom rijdt net als vorig jaar de Fumprock Shuttlebus. In samenwerking met Reizen De Zigeuner rijdt er voor en na Fumprock een GRATIS shuttlebus langs zes verschillende locaties: Lutselusplein Diepenbeek, Zaal ter Logt Helstraat Diepenbeek, Station Spoorstraat Diepenbeek, Parking Hotel De Ploeg Steenweg Diepenbeek, Congostraat halte pendeldienst Jessa Congostraat (vlak aan het Dusartplein), en Patersplein Zaal OC Rooierheide Diepenbeek. De bus rijdt twee keer heen en twee keer terug. De dienstregeling vindt u in deze Google map. De laatste bus rijdt pas na het laatste concert zodat u niets hoeft te missen. De bus is GRATIS en er is geen reservatie nodig.

Komen de uren niet goed uit voor u? De bussen van De Lijn uit Hasselt en Genk stoppen aan het Patersplein. Check hun routeplanner hier om uw trip te plannen. U kan 's nachts  terug naar Hasselt met onze gratis busdienst! 

Onze shuttledienst stopt ook op de parking van Hotel De Ploeg. U kan daar voor een billijke prijs een kamer rerserven via deze link.

Toch liever met eigen vervoer? Neem dan de fiets. Dat is goed voor uw gezondheid én het milieu. Wie toch met de auto komt, kan parkeren op het Patersplein in Diepenbeek, vlak aan de zaal.

 

Net als vorig jaar tappen we Fump dankzij Brouwerij Den Toetëlèr die u beslist eens moet bezoeken als u van speciale bieren houdt. Daarnaast zorgt onze cateraar Frituur Lutselus voor de bands. Frietjestijd bakt de frieten voor de bezoekers. U zal op Fumprock niets te kort komen.