DE BANDS

S.K.O.D.A. (17.30 - 18.00 uur)

FUMPROCK WORDT MOGELIJK GEMAAKT DANKZIJ VOLGENDE PARTNERS!

ELUSION (18.35 - 19.15 uur)

YOUR HIGHNESS (19.50 - 20.40 uur)

THE WOLF BANES (21.20 - 22.20 uur)

FUNERAL DRESS (22.55 - 23.45 uur)

STEAM (00.20 - 01.25 uur)

S.K.0.D.A. of  voor wie het langer wil SonicKillersOnDamageDamps is een stevige noise rockband uit Diepenbeek. Begin 2019 brachten ze een heerlijke muur van geluid uit op EP. Live slagen ze er telkens opnieuw in om een indrukwekkende mix van feedback, stevige gitaren en experiment neer te zetten. Ideaal dus om de keet meteen wakker te schoppen. Vroeg komen is meer dan ooit de boodschap.De female metalband Elusion scoorde hoge ogen met hun debuutplaat 'Singularity'. Ze mochten zelfs het kanaal oversteken richting Groot-Brittanniƫ. Elusion is via de liefde verbonden met Diepenbeek en daarom vonden we het ook tijd om ze op ons podium te zetten. Hun cd werd zowat overal bejubeld in de gespecialiseerde pers. De combinatie van stevige gitaren, prachtige zang, samples en folk maken van Elusion een band die echt wel boven de middelmaat uitsteekt.
Your Highness' komt uit de moerassen van Antwerpen. Met hun zware stonermetal maken ze al een tijdje podia in Europa onveilig en stonden ze op grote festivals zoals Graspop, maar vreemd genoeg zeer weinig in Limburg. Fumprock vond het, zeker na het uitbrengen van hun geweldige derde album, tijd om daar verandering in te brengen.
The Wolf Banes zijn de absolute helden van de eighties dankzij hun geweldige classics 'The Bottle Runs Dry' en 'Miles Away from here'. Live zijn ze anno 2019 een geweldig goed geolied rock 'n rollokrest met een nieuwe bezetting. Ondermeer Jan Van Eycken (De Kreuners) zakt mee af naar Diepenbeek. The Wolf Banes zou ook werken aan een nieuwe plaat. Dit wordt dus sowieso een legendarisch concert.


.

Funeral Dress bestaat maar liefst 35 jaar in 2020 en hun eerste concert in dat jubileumjaar spelen ze in Diepenbeek. Met de punkpartyhit 'Party on' veroverde dit leuke Kempische gezelschap alle Europese podia en sindsdien is er nog geen spat veranderd aan hun partyfactor.De afterparty wordt verzorgd door de coverband Steam met juf Kimmy van de Diepenbeekse basisschool de Loep achter de microfoon. De band schopte het al tot de Beneluxfinale van The Clash of the Coverbands en live spelen ze rauwe  rock'n roll tot de stoom uit uw oren komt!