DE BANDS 2019

Rockfestival vur de poor

Zaterdag 16 FEBRUARI 2019, OCRooierheide


 

 

 

 

Ze spelen alle festivals plat waar ze komen met hun bloemlezing uit de Nu Metal. Slipknot, Limp Bizkit, Linkin Park, System of A Down,... Stuk voor stuk klassiekers uit de jaren '90. Bovendien gespeeld met passie en beleving. De beste Belgische festivalervaring van het laatste jaar mag u niet missen!

 

(21.35 - 22.35 uur)

 

 

 

 

 

 

 

 

Zowat de hele band komt uit Diepenbeek of heeft er gewoond. De sympathieke frontman Erwin Jacobs en zijn mannen zullen u efficiënt om de oren slaan met een paar geweldig stevige covers van oa. Ramones, Metallica, Hatebreed, Agnostic Front, Madball en Sick of it All,... Niet bang zijn om vooraan te gaan staan want de sympathieke knuffelbeer verkoopt zijn knuffels voor Ambulancewens.

 

(18.00 - 18.35 uur)

 

 

 

 

 

We halen zanger Geert Quarem en zijn passionele rockers terug naar de plek waar hij zijn jeugd heeft doorgebracht! Stevige, potige rockcovers gebracht met veel passie en ambiance. Een prima afsluiter dus om het feestje dat Fumprock toch is af te sluiten!

 

(00.35 - 1.35 uur)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gloednieuwe band uit Diepenbeek en Hasselt. Eind januari laten ze hun eerste single op het publiek los en in maart hun debuut-cd. De avant-première is voor Fumprock. Hoe vaak het ook geroepen wordt; deze band gelooft dat rock nog altijd niet is uitgestorven. Kwetsbaar misschien, zoals de panda’s, maar niet uitgestorven en nog steeds in staat om een publiek te plezieren. Muziek met naar mahoniehout geurende gitaren en hier en daar een subtiele toets, maar nooit alleen maar vintage of nostalgie.

 

 (19.05 - 19.50 uur)

 

 

 

 

 

The Kids vieren de 40ste verjaardag van hun legendarische debuutalbum in Diepenbeek.

Eind 2018 belandde Vlaanderens allereerste punkband opnieuw in de hitparade met een heruitgave van het debuutalbum ‘The Kids’ en het tweede album ‘Naughty Kids’. 'There Will Be No Next Time' werd onlangs nog gekozen tot zesde beste Belgisch nummer aller tijden in de Belpop-lijst van Radio 1. De godfathers van de punk toeren nog steeds door Europa en blijven een zeer energieke liveband. Dat zullen ze komen bewijzen ten voordele van Ambulancewens!

 

(23.05 - 00.05 uur)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Hoeseltse metal band Hell City schopte het al tot op het podium van Graspop. De nieuwe plaat 'Flesh & Bones' haalt internationaal hoge ogen. Dus, snel nog even in Diepenbeek boeken voor we er niet meer aan kunnen. Live knalt de band meer dan ooit tevoren. Niet het minste door de fantastisch stem van frontvrouw Michelle en het sublieme gitaarwerk.

 

(20.20 - 21.05 uur)