DE BANDS 2019

Rockfestival vur de poor

Zaterdag 16 FEBRUARI 2019, OCRooierheide

 

 

 

 

Ze spelen alle festivals plat waar ze komen met hun bloemlezing uit de Nu Metal. Slipknot, Limp Bizkit, Linkin Park, System of A Down,... Stuk voor stuk klassiekers uit de jaren '90. Bovendien gespeeld met passie en beleving. De beste Belgische festivalervaring van het laatste jaar mag u niet missen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Zowat de hele band komt uit Diepenbeek of heeft er gewoond. De sympathieke frontman Erwin Jacobs en zijn mannen zullen u efficiƫnt om de oren slaan met een paar geweldig stevige covers van oa. Ramones, Metallica, Hatebreed, Agnostic Front, Madball en Sick of it All,... Niet bang zijn om vooraan te gaan staan want de sympathieke knuffelbeer verkoopt zijn knuffels voor Ambulancewens.

 

 

 

 

We halen zanger Geert Quarem en zijn passionele rockers terug naar de plek waar hij zijn jeugd heeft doorgebracht! Stevige, potige rockcovers gebracht met veel passie en ambiance. Een prima afsluiter dus om het feestje dat Fumprock toch is af te sluiten!

 

 

 

 

 

Binnenkort volgen nog twee namen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Hoeseltse metal band Hell City schopte het al tot op het hoofdpodium van Graspop. De nieuwe plaat 'Flesh & Bones' haalt internationaal hoge ogen. Dus, snel nog even in Diepenbeek boeken voor we er niet meer aan kunnen. Live knalt de band meer dan ooit tevoren. Niet het minste door de fantastisch stem van frontvrouw Michelle en het sublieme gitaarwerk.