DE BANDS 2018

Rockfestival vur de poor

Zaterdag 17 fEBRUARI 2018, OCRooierheide

 

 

 

 

 

 

In augustus speelde CASUAL TRIP als jongste band ooit op Pukkelpop. Enkele bandleden waren toen amper 15 jaar. Maar ondanks die prille leeftijd staan ze meer dan hun mannetje op het podium. Casual Trip heeft een sound die refereert aan de grunge uit de jaren '90, een perioe waar ze regelmatig een cover uit putten. Dus komt op tijd.

VAN 18.30 TOT 19.UUR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Hoeseltse coverband JEFF B.R.I.C.K. stond al in de beroemde Amsterdamse zaal Paradiso te spelen tijdens de finale van The Clash of The Coverbands en brengt op Fumprock een energieke set barstensvol topnummers van o.a. AC/DC, Motörhead, Led Zeppelin, CCR, Queen, Doors, Rolling Stones, Ramones, The Clash, Red Zebra, David Bowie, Iron Maiden, ZZ Top en zoveel meer!

 

VAN 19.40 TOT 20.40 UUR

 

 

BELGIAN ASOCIALITY moeten we niet eens voorstellen. Volgend jaar viert deze Belgische punkband hun dertigjarig bestaan. De klassiekers 'Morregen' en Bompa Punk' zullen dus zeker naar uw hoofd worden geslingerd. Belgian Asociality zorgt al 30 jaar voor schitterende ambiance op het podium en van de pot gerukte Vlaamse teksten die ondertussen erfgoed zijn geworden.

 

VAN 21.10 TOT 22.10 UUR

 

 

 

 

 

KING HISS overtrof de stoutste verwachtingen toen ze een volle metaldome op Graspop op een stomend concert trakteerden. Deze Belgische band, die een mengeling brengt van stoner, metal en rock is klaar voor de internationale podia. De tweede cd Mastosaurus zorgde zelfs voor flink wat aandacht in het buitenland die binnenkort gegarandeerd een vervolg krijgt. Maar eerst Fumprock plat walsen.

 

VAN 22.40 TOT 23.40 UUR

 

 

 

THE VOALIG HEADS is niet meer of minder dan een fenomeen in Diepenbeek. Vorig jaar pakten ze op Torenlawijt voor een volgepropt plein uit met een show vol vlammenwerpers waar grote bands jaloers op zouden zijn. Hun Diepenbeekse vertalingen van beroemde rock- en metalcovers slaan trouwens niet alleen bij Diepenbekenaren. Iedereen met een beetje verstand kan de grappige teksten volgen op een groot scherm. The Voalig Heads hebben in 2016 Fumprock op de kaart helpen zetten en nu, met hun 'Nouw CD' zullen ze bewijzen dat hun shows alleen maar grappiger en professioneler zijn geworden. Niet slecht voor een band die als grap begonnen was.

Tickets kosten slechts 8 euro in voorverkoop en zijn vanaf zaterdag 9 december te krijgen aan de stand van Fumprock op de Kerstmarkt (Servaasplein).

 

VAN 0.15 TOT 1.30 UUR